Trends

Vier de liefde met een loveshoot

In Amerika is de loveshoot al jaren populair. Veel stellen laten foto’s maken als ze verloofd zijn of voor hun trouwen. Zo kunnen ze de trouwfotograaf beter leren kennen en mooie fotolocaties uitzoeken voor de bruidsreportage. Ook is het een fijn manier om te oefenen met poseren als je niet altijd zelfverzekerd op de foto gaat. Waarom zou je wachten tot je gaat trouwen? De liefde is het tenslotte altijd waard om te vieren. Laat jullie liefde op de gevoelige plaat vastleggen.

Hoe werkt een loveshoot

Ook als je niet zo dol bent op camera’s weet de fotograaf je op je gemak te stellen. Door de juiste sfeer te creëren en de tijd te nemen hebben jullie alleen nog oog voor elkaar en legt de fotograaf jullie liefde vast precies zoals jullie dat voelen. Jullie kunnen op de foto zoals jullie dat willen, romantisch, casual of een beetje gewaagd. De fotograaf begeleidt de poses zodat jullie alleen naar elkaar hoeven te kijken. Je poseert in drie verschillende kleding setjes, zo zet je elke keer een andere sfeer neer. Wil je ook je haar en je make-up laten doen, dan schakelt de fotograaf een visagist en haarstylist in om je helemaal in de watten te leggen.

Tips voor een loveshoot

Om jullie fotoreportage tot een succes te maken haalt de fotograaf alles uit de kast. Doe zelf van tevoren inspiratie op en denk na over verschillende poses en accessoires. Hebben jullie een voorwerp waar jullie een herinnering aan hebben? Heeft hij jou ooit verrast met een serenade? Doe dat nog eens over voor de foto. De fotoshoot biedt meer dan voldoende tijd om te experimenteren. Vergeet niet alleen verschillende kledingsetjes mee te nemen, maar ook extra schoenen of een sjaal. Zo heb je tijdens de shoot de mogelijkheid om af te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *