Kleding

Welke pasvorm jeans past bij mijn lichaam?

welke pasvorm jeans

Bij elk lichaam past weer een andere pasvorm jeans. Bij de één staat die skinny jeans geweldig, terwijl de ander beter voor een jeans kan gaan met wijde pijpen. Dit ligt helemaal aan jouw lichaamsvorm.

Je hebt een zandloper figuur

Heb je een zandloperfiguur? Dan kan je het beste voor jeans kiezen met een hoge taille. Dan komen de verhouding van jouw heupen en schouders het beste tot zijn recht. Hierdoor worden jouw vrouwelijke vormen mooi geaccentueerd door jouw jeans. Zo zijn de jeans van Red Button perfect voor mensen met een zandloper figuur!

Je hebt een atletisch figuur

Ben je erg sportief en komt dat naar voren in jouw lichaam? Heb je brede schouders, een smalle taille en gespierde benen? Dan heb je een atletisch lichaam. De spijkerbroek met uitlopende broekspijpen past het beste bij jou lichaam. Ook kun je kiezen voor grote achterzakken met een design erop. Hierdoor lijken je billen groter.

Je hebt een peervormig figuur

Wanneer je een peervormig figuur hebt, is je onderlichaam breder dan je bovenlichaam. Je hebt volle bovenbenen en heupen en je hebt in verhouding kleinere heupen. Wanneer je een peervormig lichaam hebt, dan past een donkere jeans of zelfs een zwarte jeans het beste bij jou. Hierdoor komen jouw brede heupen meer in balans. Ook kun je ervoor kiezen om achterzakken zonder figuurtjes te nemen, zodat je billen minder groot lijken.

Je hebt een appelvormig figuur

Je bovenlichaam is in verhouding met je onderlichaam groter. Je hebt bredere schouders en vollere borsten. Je heupen en benen zijn slanker. Je kunt kiezen voor een slim fit jeans of voor een hoge taille jeans om jouw lichaam zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Ook kan een stiksel op de achterzakken van jouw jeans goed werken zodat je billen wat voller lijken.

In de webshop van Broeken Binkie vind je topkwaliteit jeans die allemaal bekend staan om de comfortabele pasvorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *