Kleding

5 dameskleding items die niet mogen ontbreken in je kledingkast

dameskleding items

De zomer staat weer voor de deur! Tijd om de kledingkast overhoop te halen en uit te zoeken, welke items je nog aan moet schaffen voor de komende maanden. In dit artikel vind je alvast vijf handige items die in ieder geval niet mogen ontbreken in de kledingkast van een vrouw. Welke van deze kledingstukken heb jij al in de kast hangen? 

#1: een jumpsuit 

Op de zaterdag wil je er nog steeds leuk uitzien, zonder een strakke broek of bijvoorbeeld een nette jurk te moeten dragen. Een jumpsuit biedt uitkomst. Met een jumpsuit kies je voor een heel comfortabel kledingstuk, zonder dat het er al snel ordinair uitziet. Het leuke aan een jumpsuit is daarbij, dat dit kledingstuk in tal van verschillende modellen aangeboden wordt. Zo vind je altijd een variant die past bij je stijl. Kijk bijvoorbeeld eens in de collectie van Vero Jo voor leuke jumpsuits.

#2: een badpak 

De bikini lijkt iets meer naar de achtergrond te verdwijnen; vrouwen kiezen vaker voor een badpak. Met de warme zomermaanden in aantocht mag het badpak daarom niet in je kledingkast ontbreken. Moderne badpakken zijn af en toe best een beetje sexy, zo blijft het ook leuk voor je partner. 

#3: een fijne jeans 

Heb je geen idee wat je morgen aan moet trekken? Kies in dat geval voor een comfortabele jeans! Het leuke aan een jeans is dat je dit kledingstuk met alles kunt combineren. Denk aan een leuk shirtje, een trui of bijvoorbeeld een blouse. Daarbij accentueert een jeans je vrouwelijke vormen. 

#4: een comfy vest

In de zomer wil je tot laat op de avond buiten kunnen zitten. Zorg dat je een fijn vest in de kast hebt hangen! Met een vest heb je het al snel warm genoeg op een zomeravond. Daarbij beschermt het vest je tegen muggen en andere insecten. 

#5: een horloge 

Een outfit is niet compleet zonder bijpassende accessoires. Een goed voorbeeld van zo’n accessoire is een horloge! Het geeft je een chique look en is daarbij ontzettend praktisch. Je hoeft niet langer voortdurend je telefoon te pakken. 

Op zoek naar leuke kleding? Neem eens een kijkje op Store3 – dé dameskleding webshop met stijlvolle items.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *