Accessoires

Heren sieraden van deze tijd

Vroeger waren sieraden alleen voor vrouwen bestemd, een sieraad straalde vaak wat chiquer uit en betekende dat je geld had. Door de jaren heen dragen jong en oud sieraden en is het vaak niet te missen bij kleding wat er aangetrokken wordt. Sinds een aantal jaar zijn sieraden onder de mannen ook erg populair, mannen dragen tegenwoordig oorbellen, armbanden, kettingen en piercings. In vergelijking met twintig jaar geleden is dit een hele grote verandering dat mannen tegenwoordig ook sieraden dragen.

Sieraden

Kettingen, armbanden, ringen, piercing de meest voorkomende sieraden die u kunt vinden bij een man. Een sieraad is tegenwoordig niet iets meer wat juist vrouwelijker maakt maar bij een man juist stoerder maakt. Men raakt er niet meer verbaasd van wanneer hij of zij een man met een piercing ziet bijvoorbeeld.

Een heren armband of een heren ring kan erg leuk en stoer staan. Een armband met een leren bandje staat vaak erg leuk of een ring met wat dikkere omvang.

Populair

Mannen met sieraden is tegenwoordig erg populair en vrijwel overal is een man met een sieraad te zien. Er wordt vaak ook bij pasgeboren baby’s een oorbel geschoten zodat zij dit later niet hoeven te doen of ouders vinden het leuk bij hun pasgeboren baby. Het is niet heel verstandig om uw pasgeboren baby een oorbel te geven want de oren blijven altijd doorgroeien en het kan ook zo zijn dat het gaatje dicht groeit of dat het scheef groeit wat dus later niet mooi meer is. Jong en oud, vrouwen en mannen, tegenwoordig is het voor elke leeftijdscategorie en geslacht erg populair om een sieraad te dragen. U kunt online of in de winkel heel veel verschillende soorten armbanden, parelkettingen, ringen en piercings vinden met verschillende kleuren, breedte, en soorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *