Accessoires

De beste hoesjes voor een Samsung Galaxy

Bij het kopen van een nieuwe telefoon wil je natuurlijk ook een goed hoesje hebben die je telefoon beschermd. Het hebben van een goed hoesje is dan ook van optimaal belang om je telefoon zo goed en lang mogelijk mee te laten gaan. Het kan namelijk iedereen wel is voorkomen dat een telefoon uit je hand glipt of dat iemand je aanstoot waardoor deze op de grond valt. Een goed hoesje kan er dan voor zorgen dat er geen of minder schade ontstaat bij het vallen. In deze tekst lees je waar je op moet letten bij het kopen van een hoesje en wat nou goede hoesjes zijn. 


De clear view cover 

Er zijn erg veel verschillende hoesjes op de markt en daar is de clear view cover er een van. Dit hoesje is ontwikkeld door Samsung en is ervoor gemaakt om de Samsung Galaxy S22 volledig te beschermen. Naast het feit dat deze de telefoon goed beschermd, heeft die ook nog wat handige tools en functies. Een van deze functies is het design, hierdoor kun je gemakkelijk je meldingen en bijvoorbeeld je batterijstatus zien. Dit komt door de transparante voorzijde waardoor je dus niet telkens het hoesje hoeft te openen. Ook gaat het scherm automatisch aan wanneer je het hoesje opent en gaat deze ook weer automatisch uit wanneer je het hoesje dichtklapt. Kortom is dit een super goed hoesje dat ook nog is beschikt over erg handige tools die het gebruik net wat makkelijker maken. Als je
opzoek bent naar een Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje zal je deze waarschijnlijk gemakkelijk vinden. Ook voor dit type is er namelijk een ruim aanbod aan hoesjes. Dit geldt echter ook bij het vinden van Samsung Galaxy A13 (4G) hoesjes. Ook voor dit toestel is er een clear view cover op de markt die speciaal is ontwikkeld door Samsung voor dit type.

 
Siliconen Samsung hoes


Een veelvoorkomend hoesje is ook wel de siliconen hoes. Deze is erg flexibel en gemakkelijk om de telefoon te doen. Deze is speciaal ontwikkeld voor stoot en valschade en maakt je telefoon dan ook niet dikker. Het hoesje is fijn in gebruik en je merkt op ten duur nauwelijks dat er überhaupt een hoesje om de telefoon zit. Ook dit product is speciaal ontwikkeld door
Samsung voor diverse soorten telefoons uit de Samsunglijn. De prijs van deze hoesjes liggen ongeveer tussen de 20 en 40 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *