Design, Interieur

Je huis inrichten? Doe het tijdens de koopjes op Black Friday

Iedereen kent het wel: je bent net verhuisd, hebt een lening afgesloten en serieus wat kosten gemaakt. Er schiet dus niet veel geld meer over om het huis in te richten en er een gezellig stekje van te maken. Gelukkig bestaat daar de ideale oplossing voor en dat is Black Friday! Een dag waarop je helemaal los kan gaan en alles aan super straffe kortingen kan kopen. Het moment dus om je huis in te richten! 

Op zoek naar de beste kortingen

Sommige winkels hanteren enkel straffe kortingen op de dag van Black Friday zelf. Andere winkels beginnen er dan weer vroeger mee en doen zelfs een hele Black Week. Het is dus aan jou om uit te zoeken waar je de strafste en meeste kortingen kan scoren. Black Friday 2021 is de dag waarop je aan hoge kortingen alles waar je maar aan denkt, kan kopen. Nieuwe meubels nodig in de woonkamer? Verf kopen voor de slaapkamer? Leuke accessoires voor de kinderkamer? Shoppen wordt leuk op die laatste vrijdag van november! 

Online shoppen, lange levertijden? 

Je hoeft natuurlijk niet fysiek naar de winkels te gaan op Black Friday 2021. We begrijpen best dat je daar misschien niet zo veel zin in hebt omwille van de drukte. Je kan ook lekker vanachter je computer thuis shoppen. Maar betekent straffe en vele kortingen ook langere levertijden? Dat hangt van webshop tot webshop af. Je moet er wel rekening mee houden dat de levertijden sowieso wel wat langer zullen zijn dan je van de meeste winkels gewoon bent. Dit simpelweg omdat de bezorgdiensten veel meer werk hebben tijdens deze periode. 

Hoeveel % korting? 

Dé vraag is natuurlijk: hoeveel procent korting kan ik verwachten? Ook dat hangt erg van shop tot shop af. Bij sommige winkels zijn de kortingen iets minder met zo’n 10 tot 30%. Echter kan je bij andere winkels shoppen met kortingen van wel 70%. Hou er wel rekening mee dat zo’n hoge kortingen vaak niet geldig zijn bij de nieuwe collecties. Maar je kan je woning ook leuk aankleden en inrichten met spulletjes van een vorige collectie, nietwaar? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *