Fashion

Trendy lezen met een leeszonnebril op sterkte!

Draag jij een leesbril? Dan herken je de frustratie van het altijd moeten kiezen tussen het opzetten van een leesbril of zonnebril op een zonnige dag. Het voorjaar leent zich perfect voor een beetje me-time! Lekker in het zonnetje genieten van een goed boek of tijdschrift. Het is vervelend als dit moment wordt verstoord door slecht zicht. Wij hebben de oplossing die jou deze zomer extra leesplezier gaat bezorgen: de leeszonnebril op sterkte. Deze speciale zonnebril heeft stevige glazen met plus-sterkte. Hierdoor heb jij ook in de zon goed zicht van dichtbij en zijn je ogen tegelijkertijd beschermd tegen de felle zonnenstralen!

Tijdloze pilotenbrillen

Als je kiest voor een leeszonnebril kan je maar beter meteen gaan voor een hip montuur. Leeszonnebrillen zijn er in allerlei soorten en maten, maar welke past het beste bij jou? Laten we het even hebben over de pilotenbril. Deze bril is al jaren trendvol en het ziet er naar uit dat dit de komende jaren ook zo blijft. De pilotenbril heeft een stoere, maar ook subtiele look. Hierdoor past dit montuur bij iedereen en iedere outfit! De Scott Shiny Gold is een pilotenbril van Croon Glasses die gegarandeerd aan jouw wensen voldoet. Het groene glas zorgt voor goede bescherming tegen de zon en zorgt ook nog eens voor een trendy uitstraling. De gouden randjes geven de bril een chique touch waarmee jij gezien mag worden! Kortom de pilotenbril van Croon® is een must have dit voorjaar.

Verschillende sterktes

Een leeszonnebril is voorzien van speciale glazen met plus-sterkte. De glazen zijn stevig en verkrijgbaar in verschillende sterktes, namelijk +1,5, +2 en +2,5. Deze sterktes zijn gebaseerd op de meest voorkomende sterktes bij leesbrillen. Hierdoor is de kans groot dat ook jij een leeszonnebril kan bestellen bij Croon Glasses. Weet je niet welke je sterkte je hebt? Laat je ogen dan eerst opmeten bij een opticien.

Eerlijke prijzen

In de webshop van Croon Glasses vind je brillen van topkwaliteit voor een betaalbare en eerlijke prijs. Voor een leeszonnebril betaal je dus nooit teveel. Onze stoere pilotenbrillen shop je al voor €19,95! Alle brillen worden geleverd met een gratis beschermhoesje waardoor jij jouw leeszonnebril altijd veilig op kan bergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *