Fashion

Persoonlijke curated fashion op maat

Curated fashion, ik hoor je denken wat is dat? Simpel gezegd is dat niets meer of minder dan iemand die fashion items cureert en selecteert op basis van de wensen en smaak van een persoon. Deze term wordt veelal gebruikt in de wereld van de personal shoppers. Deze shoppers kun je inschakelen om voor jou nieuwe outfits en of kleding te laten vinden dat helemaal aan jouw stijl voldoet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op zoek bent naar een compleet nieuwe kledingstijl. In dat geval is curated shopping met een personal shopping een perfecte start.

 

Online personal shopping

 

Een personal shopper is al lang niet meer wat het vroeger was. Tegenwoordig kan iedereen gebruik maken van de diensten van een kleding professional. Er zijn tegenwoordig complete diensten die dit inmiddels online aanbieden. Denk aan de veel gebruikte kledingboxen die je overal ziet. Meer weten over kledingboxen? Kijk hier.

 

Vaak genoemd als kledingbox of personal shopping bieden veel fashion winkels deze service aan. Er zijn zelfs services die 100% online werken en waar jij je via hun website kunt aanmelden. Je krijgt dan een persoonlijke kleding expert die samen met jou aan de slag gaat om een nieuwe outfit samen te stellen.

 

Kleding voor elke gelegenheid

 

Zo,n online shopper kun je inschakelen voor elke gelegenheid, of je nu op zoek bent naar een nieuw kleding item passend bij je huidige garderobe. Een of meerdere compleet nieuwe outfits, of wellicht kleding voor die speciale gelegenheid zoals een sollicitatie, een feestje of misschien wel voor je volgende vakantie of een nieuwe herfstlook. Waar je ook voor op zoek bent naar nieuwe mode, je kan altijd een beroep doen op curated fashion en personal shopping.

 

Nadat je je wensen hebt besproken, gaat de kleding adviseuse voor je aan de slag met het vinden en samenstellen van nieuwe kleding outfits. Vervolgens krijg je deze outfits in een kledingbox thuisbezorgd waarna je zeker nog 14 dagen de tijd krijgt om alles te passen en te beslissen wat je evt wilt houden en wat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *