Fashion

Overhemden die je altijd in de kast moet hebben

Vrijwel iedere man heeft minimaal één overhemd in de kast hangen. Is het niet omdat het verplicht is naar je werk te dragen, dan heb je er altijd wel eentje nodig voor die ene bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. Maar de kunst van het vinden van het juiste overhemd is nog best lastig. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten, je kunt eindeloos variëren in overhemden als je dat wil. Zeker als je ze naar je werk moet dragen is dat de perfecte uitkomst, want in dit blog lees je hoe je op de werkvloer op kan vallen met te gekke overhemden.

 

Overhemden die passen bij de gelegenheid

Iedere zomer is er weer een iets andere trend als het aankomt op overhemden. We hebben jaren gehad waarin de bloemenprints populair waren, jaren waarin we juist durfden op te vallen door als man roze overhemden te dragen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Om erachter te komen wat we deze zomer kunnen verwachten zijn we de winkels ingedoken, op zoek naar de nieuwe collecties. Het volgen van de trends is niet voor iedereen weggelegd, want sommige ontwikkelingen kun je beter voorbij laten gaan als het op je werk redelijk conservatief is. Dat wij ontzettend blij worden van die nieuwe prints wil helaas nog niet zeggen dat jouw baas even enthousiast wordt. Daarom hebben we ook de overhemden gevonden die altijd goed zijn!

 

Trends binnen de overhemden voor deze zomer

Waar je deze zomer rekening mee mag houden? Kleur! Overhemden met felle details en printjes komen weer helemaal terug, maar niet op de Hawaiiaanse manier. Deze zomer zijn de overhemden vrolijk en opvallend, maar het model blijft strak en modern. Perfect om te combineren met bijvoorbeeld een nette en zacht gekleurde pantalon. Je blijft op die manier netjes en binnen de grenzen, maar toch op een leuke manier. Gegarandeerd dat mensen zullen vragen waar jij die te gekke overhemden toch altijd vandaan haalt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *