Fashion

Durf jezelf te zijn met Nümph!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van main stream kleding? Haal dan items van Nümph in huis! Deze kleding is vrolijk en kleurrijk – perfect voor vrouwen die graag hun persoonlijkheid laten stralen. Welke kleding van Nümph haal jij in huis?

Een nieuw merk werd geboren

Dit merk werd in 2005 door zeven grondleggers opgericht in Denemarken. Zij hadden een visie voor ogen: een collectie dameskleding ontwerpen waar vrouwen zichzelf in herkennen. Het is duidelijk dat hun ideeën zijn geslaagd! Anno nu heeft het merk drie personen in zijn designteam, waaronder Sabine Olson, die er vanaf dag één al bij was. Het doel van het kledingmerk is nog steeds hetzelfde. De kleding die je nu in de collecties tegenkomt is voor de sterke vrouw die het wel aandurft om een beetje anders te zijn. Met de vrolijke kleuren en unieke patronen laat zij haar ware ik zien. Aan de populariteit van dit merk is af te lezen dat veel vrouwen zich graag onderscheiden van de rest met hun vernieuwende kledingstijl. Zij kunnen zich helemaal vinden in de unieke kledingcollectie van dit merk.

Wat vind je bij Nümph?

Bij dit merk vind je kleding die je normaal gesproken niet snel in de winkels tegen zou komen. Een groot deel van hun assortiment heeft een retro tintje en brengt ons terug naar de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 waar prints en kleuren de samenleving tekenden. Een short met een streepjespatroon of een blouse met bloemenpatroon brengt die heerlijke vibe van nostalgie en zomerpret naar boven! Natuurlijk wordt het retro design gebalanceerd met moderne nuances om zo echt een unieke collectie aan de wereld voor te stellen. Deze brengt vernieuwing aan de mode-industrie zoals we die vandaag de dag kennen. Het merk ontwerpt niet enkel broeken en blouses, maar ook jassen, rokken, jurken en verschillende accessoires, waaronder zonnebrillen. Mix and match je kleding van dit merk met items uit je huidige kledingkast of omhels kleur en print volledig door een complete outfit samen te stellen van Nümph. Alles is mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *