Met deze sieraden haal jij 24/7 de zomer in huis

14/08/2019 0 Door Redactie

Is de vakantie voor jou eindelijk begonnen? Zin om even helemaal niks te doen? Terrasjes te pakken met de vriendinnen? En vooral alles te doen waar je normaal gesproken niet aan toe komt door alle drukte? Heerlijk! Tijdens zo’n dagje strand of een dagje weg met vriendinnen heb je nu dan ook meer tijd om even alles uit de kast te halen. Door je outfit op te leuken met een aantal zomerse sieraden, steel jij binnen no-time de show! Maar welke sieraden zijn anno 2019 nou helemaal hot

Schelpjes voor de ultimate beachlook

Of het zonnetje nu straalt aan de hemel of de regen met bakken uit de lucht komt, door sieraden te dragen met schelpjes heb jij de zomer altijd dichtbij! Wie heeft zich er vroeger, of misschien nu nog steeds, niet een keer schuldig aan gemaakt? Uren over het strand dwalen naar de mooiste schelpen om je verzameling compleet te maken. Schelpen zijn onlosmakelijk verbonden met het strand en laat het strand nou een typisch gevalletje zijn van het ultieme zomergevoel! Vrolijke schelpjes om je pols, nek of zelfs aan je enkel. Ga ook voor deze non-stop zomerlook! 

Combineer voor een zomerse sfeer

In de zomer mogen alle sieraden weer tevoorschijn worden gehaald. Hoe meer sieraden, hoe beter! Vakantiegangers nemen de leukste armbandjes mee vanaf een warm vakantieoord en kunnen simpelweg niet kiezen welke hun pols mogen versieren. Dan maar allemaal! Laagjes creëren een speels en zomers effect. Alles combinaties zijn mogelijk. Geen vakantie op de planning staan? Maar toch graag meedoen met de laagjes trend? Sieraden bestellen kan altijd! Kies voor een aantal subtiele armbandjes in verschillende kleuren en speel met de lengtes van verschillende kettingen. 

Beach hair don’t care

Een dagje genieten van zon, zee of strand doe jij het liefst natuurlijk volledig in stijl. Dus ook je haar mag niet achterblijven. Hoewel er diverse salt sprays in omloop zijn om de perfecte messy beach look te creëren, is dit niet de enige manier om je haren een zonnige uitstraling te geven. Er zijn diverse mooie haaraccessoires die jouw haar helemaal beachproof kunnen maken! Versier je haar met een mooie scrunchie of een leuke haarband in een zomers printje. Stijlvol en praktisch, het enige wat jij nog hoeft te doen is ultiem genieten van dat zonnetje met een ijskoud drankje in de hand. Op het goede leven, proost!