Mannen en speciale overhemden op maat!

14/08/2019 0 Door Redactie

Mannen in een overhemd hebben iets speciaals. Het geeft ze iets sexy’s, maar het is ook stoer. Veel vrouwen kicken dan ook op mannen in een overhemd. Maar alleen als een overhemd perfect past. Een te kort overhemd staat onverzorgd en een te lang overhemd slonzig. Dus mannen wil je door vrouwelijk schoon aangetrokken worden, dan mogen overhemden niet in je outfit ontbreken. Overhemden kun je eigenlijk overal kopen en langzaam aan kiezen steeds meer mannen voor een overhemd op maat. Maar waarom? En wat zijn dan de voordelen daarvan?

Waarom nou juist een overhemd op maat?

Misschien vraag jij je af waarom je niet een gewoon overhemd kan kopen? Een logische vraag vind ik. Een doodnormaal standaard overhemd valt niet bij iedereen zoals hij zou moeten vallen. Heb je korte armen, dan loop je al gauw tegen het probleem dat je mouwen te lang zijn. Oprollen kan natuurlijk niet. Heb je een wat dikkere nek, dan kan het bovenste knopje knellen of misschien niet eens dicht. Een bredere boordomvang dan? Dan loop je het risico dat de rest van het hemd als een zak om je lijf valt (bron: hemdvoorhem.nl). En zo zijn er nog veel meer obstakels te noemen. Redenen genoeg om eens te kijken naar een overhemd op maat.

Echter een overhemd op maat gemaakt heeft meer voordelen dan je denkt. Het is lastig om een overhemd te vinden dat helemaal perfect past en ook nog eens aan al je wensen voldoet. De zoektocht naar het vinden van een passend overhemd is een tijdrovende klus. Maar met een overhemd op maat gemaakt ben je in één klap van alle ellende af. Een perfect passend overhemd zorgt ervoor dat jouw lichaam er zo optimaal mogelijk uitziet.

Voordelig een hemd op maat ontwerpen

Veel mannen struinen nog urenlang de winkels of het internet af op zoek naar een perfect passend overhemd. De lange zoektocht is om grijze haren van te krijgen. Waarom kiezen mannen dan niet voor een hemd op maat? De reden hiervan is dat er gedacht wordt dat een overhemd op maat duur is en mannen willen net als vrouwen toch geld besparen.

Als je denkt dat een overhemd op maat te duur is, dan zal ik je uit de droom helpen. Overhemden op maat gemaakt zijn vele malen goedkoper dan je denkt. Tegenwoordig is het helemaal niet meer nodig om een flink budget te hebben om een overhemd op maat te kopen. Er zijn al online sites waar je goedkoop overhemden op maat kunt bestellen, zonder dat je op kwaliteit hoeft in te boeten. Qua ondershirt, deze hoeft niet op maat te zijn. In dit opzicht zouden we kiezen voor een kwalitatief merk zoals Ten Cate (assortiment 2019).

Een overhemd op maat voldoet aan al je wensen

Overhemden op maat voldoen aan al jou persoonlijke voorwaarden en wensen. Maar een overhemd op maat is ook nog eens super uniek, want je zult niet gauw iemand anders in precies hetzelfde overhemd zien lopen. Terwijl als je een overhemd in de gewone winkel koopt, half Nederland er in rondloopt. Maar daarnaast kan zo’n standaard overhemd ook nog niet goed passen. Ontzettend balen en zonde van je geld.

Een ander voordeel van overhemden op maat is dat je zelf de stof kunt kiezen waarvan jij het overhemd gemaakt wilt hebben. En wil je allerlei personalisaties aan het hemd toevoegen dan kan dat natuurlijk allemaal. Het is jouw overhemd en jij beslist hoe hij eruit komt te zien.