Fashion

Koop online de juiste maat overhemd

Steeds vaker wordt kleding online gekocht. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan het online winkelen! Je hoeft niet te slenteren door de stad maar je hebt keus uit zeer veel verschillende webshops. Je hoeft niet te wachten in de rij bij de kassa en je kan buiten de openingstijden van de winkels gewoon doorshoppen! Er is ook één nadeel…. Er zijn geen pashokjes! Je kunt tijdens het online shoppen je nieuwe kleding dus niet eerst even passen voordat je het koopt. Daarom is het noodzaak dat je direct de goede maat bepaald zodat je niet nodeloos kleding blijft retourneren.

De pasvorm van een overhemd

Voor dit artikel neem ik even als voorbeeld het overhemd. Vooral mannen zijn namelijk fan van onlie winkelen! Een overhemd is daarnaast best een lastig kledingstuk om direct in de goede maat te kopen. Een overhemd heb je in zeer veel verschillende maten. Daarbij kun je vaak ook nog kiezen uit diverse pasvormen. Bepaal voordat je op zoek gaat naar de juiste maat, welke pasvorm er bij jouw lichaamsbouw hoort.

De maat van een overhemd

Zodra je weet welke pasvorm bij jouw lichaam hoort kun je gaan kijken naar de maat. Op vele webshops kun je hiervoor gebruik maken van maattabellen. Je dient eenvoudig een aantal dingen te meten en je weet welke maat voor jouw geschikt is! Zo werkt het ook op de webshop van Mouwlengte7.com Deze webshop is gespecialiseerd in overhemden. En ook de lange man kan hier eenvoudig slagen! Mouwlengte7 heeft namelijk overhemden met extra rug en mouwlengte! Gebruik de maattabel op de webshop en bepaal jouw maat!

Schroom niet en vraag om hulp

Soms is het fijn om wat extra hulp te krijgen bij het meten. Ben je ondanks de duidelijke omschrijving op de webshop bang dat het niet helemaal goed gaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of via de chatfunctie op de website. Onze behulpzame medewerkers staan altijd voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *