Fashion

Kinderkleding van Patachou is voor zij die durven te dromen

Spreading Smiles is de naam van een van de grootste missies van Patachou. Met dit project zorgen wij er namelijk voor dat voor iedere aankoop een kledingstuk wordt gedoneerd. Want wij weten dat de kleintjes dromen hebben die nog niet zijn uitgekomen en wij gaan er alles aan doen om dit toch waar te maken. Met de kinderkleding van Patachou heb je kwalitatieve outfits voor je kleintje en hoef je je geen zorgen te maken over de mode. Wij houden we alle trends en ontwikkelingen namelijk nauw in de gaten en passen dit meteen toe op onze collecties. Gun jij kinderen om verder te dromen en deze uit te laten komen? Breng een bezoekje bij Patachou en laat je inspireren!

 

Europese mode en accessoires samenbrengen

Founder van het kindermerk, de Portugese Patachou, heeft Europese stijlen samengebracht tot een prachtig kindermerk. Voor kinderen van 0 tot 12 is het mogelijk prachtige kleding te bestellen waarmee zij tiptop voor de dag komen. Het ontwerpen van kleding was voor de Portugees nog niet genoeg, het moest een compleet merk worden met accessoires erbij. Patachou is daarmee een kindermerk dat het complete pakket aanbiedt. Kun jij ook niet kiezen tussen de schattige jurkjes met bijpassende kettinkjes en armbandjes? Dan zit je hier op de goede plek.

 

Kleed je kind met Patachou voor verjaardagen en bruiloften

Maar waar wij al helemaal in uitblinken is wanneer er een bruiloft gepland staat. Van zacht gekleurde jurkjes en pakjes, tot de gekleurde accessoires en details die een outfit helemaal af maken. Bij Patachou hoef je je zeker geen zorgen te maken over de modebewustheid, want jouw kleintje gaat hoe dan ook de show stelen in zijn of haar outfits. Of het nu gaat om een schattige baby of om een meisje van 10 jaar, voor alle kleintjes staan wij klaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *