Hippe regenjas voor dames is onmisbaar in de kast

Hippe regenjas voor dames is onmisbaar in de kast

12/08/2019 0 Door Redactie

In Nederland ontkom je er niet aan: iedereen heeft een regenjas nodig. Zeker in de herfst kan het flink onstuimig worden en in een fietsland als Nederland wil je niet elke keer doorweekt thuis aankomen. We denken bij een regenjas vaak aan de standaard saaie modellen die nou niet echt catwalkwaardig zijn, maar niets is minder waar. Regenjassen zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten en kleuren. Zowel voor de man, als de vrouw zijn er talloze mooie modellen die niet alleen gemaakt zijn voor het praktische belang, maar die ook modieus zijn.

 

De regenjas voor dames waarmee je het weer kunt trotseren

In ons kikkerland pakken we regelmatig de fiets en velen gaan er standaard mee naar het werk. Wel zo duurzaam en goedkoop, maar als het regent pakken we toch vaak liever de auto. Maar met een goede regenjas is dat helemaal niet meer nodig. Een hippe regenjas voor dames is naast het feit dat hij helemaal waterdicht en warm is, onwijs leuk om te dragen. Ga jij standaard op de fiets naar het werk? Dan is het aan te raden voor een langer model te gaan. Zo heb je geen last van eventueel water dat uit je zadel komt. We kennen allemaal die fijne momenten waarop je van je fiets stapt en beseft dat je achterste een mooie donkere vlek heeft. Niet echt prettig om je dag mee te beginnen. Met een lange regenjas heb je dat probleem getackeld. Daarnaast is het ook fijn als je net geföhnde haar en make-up enigszins intact blijven. De dames regenjassen hebben daarom een muts en een extra klepje waarmee je de regen uit het gezicht kunt houden. Ideaal!

 

Regenjas voor dames, hip of niet?

De regenjas voor dames kun je natuurlijk zo hip maken als je zelf wil. Volg je de laatste trends, of ga je voor tijdloos, maar wel hip? Wij zijn ervan overtuigd dat regenjassen zeker modern en leuk zijn en fietsen is natuurlijk hartstikke gezond! Met een goede regenjas kun jij veilig en droog op bestemming aankomen en je collega’s zullen jaloers zijn op die moderne regenjas. Tijd om te shoppen dus!