Fashion

Heren truien

Het wordt buiten steeds weer een beetje kouder en een laagje extra rondom je lichaam kan geen kwaad meer. Een heerlijke trui om je wat extra warmte te bieden. Maar wat voor een trui kies je. Wellicht heb jij tijdens je werk ook een trui aan maar niet iedere trui is waarschijnlijk prettig om te dragen of gedoogd door de werkgever. We geven je even een overzicht uit welk soort truien je een keus kunt maken. Dit is niet afhankelijk van kleur en materiaal waarvan de trui gemaakt is. Want iedere “trui soort” is verkrijgbaar in vele kleuren en stofjes. In dit artikel spreken we over 4 verschillende soorten heren truien, namelijk de sweater, pullover, col-trui en de spencer.

De sweater

De sweater komt oorspronkelijk uit de sportwereld. Je kunt het wellicht ook al een beetje terughalen uit de naam sweat (zweet), je mag er in zweten. Heb jij buitenwerk, of werk je op een woongroep of andere informele werkplek, dan kan je zeker met een nette sweater je werkzaamheden uitvoeren. Op kantoor worden dit soort truien vaak niet zo graag gezien.

De Pullover

Ook hier verraad de naam al een beetje over het soort trui. De pullover kun je zeker, over een overhemd of T-shirt, goed dragen op de meeste kantoren. De trui die over het algemeen niet zo dik is maar wel heerlijk warm, zit comfortabel en ziet er ook nog eens netjes uit. Een pullover kun je kopen met een ronde hals maar ook met een V-hals. Dit is de meest gekozen trui in de heren truien serie.

De Col-trui

De col trui heeft een col. Dat is een hoge kraag gemaakt van een dunne stof die lekker warm rondom de nek zit. Col truien zijn verkrijgbaar in diverse diktes. Van warme wol tot vele synthetische dunnere stoffen en zelfs katoen. Sommige col truien zijn ook geschikt voor op kantoor, andere weer niet, daarmee kruip je liever warm weg op de bank met een lekker warm kopje thee of warme chocolademelk.

De Spencer

De spencer is eigenlijk niet een echte trui maar kan je wel lekker warm houden. Een spencer heeft korte mouwen en wordt over een overhemd gedragen. Zeer geschikt voor op kantoor. Ook de spenser is met verschillende kragen te verkrijgen maar meestal heeft deze een nette V-hals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *