Fall & Winter

Nieuwste kledingtrends voor dit jaar

Ieder jaar komen ze weer voorbij de leukste kleding trends voor het nieuwe jaar. Het maken van de lijstjes is vaak net zo leuk als het zoeken naar inspiratie en leuke nieuwe mogelijkheden. Ieder jaar worden daar weer nieuwe trends aan toegevoegd. Wij noemen hier enkele trends voor zowel mannen als vrouwen van de afgelopen herfst en de huidige winter, zodat je ook een beeld hebt van wat nu hip and happening is. 

Kledingtrends voor vrouwen

Voor vrouwen zijn er weer verschillende nieuwe trends die zich de afgelopen maanden hebben voorgedaan of nog voor zullen doen. Zo was er bijvoorbeeld de comeback van de riem. Grote opvallende riemen om de middel om jouw outfit wat meer schwung te geven. Ook een trui is nog steeds populair, vooral in deze tijd is het goed om jezelf warm te houden. Truien en vesten zijn altijd erg populair, let wel: probeer niet te netjes binnen de lijnen te kleuren, want dan kan het nog wel eens saai oogen. Probeer dan de combinatie met bijvoorbeeld de riem of een cropped t shirt te gebruiken. Kies daarnaast dan een keer niet voor een standaard spijkerbroek, maar kies voor een leren broek of zelfs een rok die naadloos aansluit.

In de zomer van 2021 zijn ook weer verschillende trends te zien. Rokje, maar ook crop tops worden in 2021 veel gezien. Wat betreft bikini’s kan een high-waist bikini broekje natuurlijk niet achter blijven.

Kledingtrends voor mannen

Als we kijken naar de huidige tijd van het jaar zien we vooral casual kleding. Eigenlijk sluit dit naadloos aan op de huidige periode. Veel mensen werken vanuit huis, dragen inderdaad steeds vaker casual kleding (behalve misschien tijdens video calls) en eigenlijk past dat dus goed bij de trends voor deze winter. Ook bijvoorbeeld een leuke 70’s twist is absoluut niet te gek en eerder mode dan achterhaald. Het kleurgebruik wordt ook steeds belangrijker en voor jassen zie je nog altijd wat trenchcoats en zelfs teddy coats. De één vindt het geweldig de andere heeft er helemaal niets mee. En hoewel het een trend is, is het goed voor te stellen dat je hier niets voor voelt. Het zal altijd een kwestie van smaak blijven natuurlijk. Verder is de ruit ook nog niet verdwenen en in combinatie met een colbert weer helemaal hip. Net als broeken met een ruit, al wil je dat natuurlijk niet te veel overdrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *