Fashion

Extra long dress shirts

Sleeve7.com is een merk dat al vele jaren meegaat. Sleeve7.com is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van zeer stijlvolle extra lange overhemden. Lange overhemden die geschikt zijn voor lange slanke mannen. Dus overhemden met een mooie strakke pasvorm maar wel met extra lange mouwen en een langer rugpand. Ben jij 1.75 meter of langer? Dan kun jij gegarandeerd slagen op de website van Sleeve7.com. Wil je jouw nieuwe overhemden liever kopen in een fysieke winkel? Dan kun je voor de unieke Sleeve7 overhemden terecht bij de herenmode zaak op de Maasstraat 89 in Amsterdam.

De zeven elementen van een Sleeve 7 overhemd

De extra long dress shirts van Sleeve7 hebben allemaal 7 essentials die bij de ontwikkeling van het overhemd worden nageleefd, namelijk:

  • Extra lange mouwen
  • Extra rug lengte
  • Perfect geplaatste knopen
  • Persoonlijke en unieke ontwerpen
  • Gemaakt van het beste katoen
  • Moderne pasvormen
  • Persoonlijke service

Doordat Sleeve7 bij ieder overhemd dat zij maken deze 7 elementen in acht nemen, is de collectie van Sleeve7 eigenlijk perfect. Iedere lange man kan slagen in de webshop van Sleeve7.com. Doordat je gebruik kunt maken van de maattabel hoef je bij het online kopen niet bang te zijn dat je de verkeerde maat aanschaft. Gebeurd dit per ongeluk toch dan komt onze persoonlijke service goed van pas, je kunt het overhemd retourneren en eventueel met wat hulp van onze klantenservice de juiste maat bestellen.

Sleeve7 overhemden zijn zacht maar toch sterk!

De extra long dress shirts van Sleeve7 zijn gemaakt van het allerbeste katoen en bestaan meestal ook voor 100% uit katoen. Heel soms zit er een klein beetje elastaan in zodat het overhemd nog mooier aansluit. Alle stoffen voor deze unieke overhemden worden met de hand geselecteerd. Er wordt gekeken naar stijl, smaak, de sterkte en de flexibiliteit van de stof. Hierdoor kan Sleeve7 garanderen dat je een kwalitatief zeer sterk en toch zacht overhemd koopt waar je was na was lange tijd van kan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *