Fashion

De beste heren onderbroeken voor de zomer

Heren onderbroeken moeten comfortabel zitten en zeker in de zomer kan het door de hitte voorkomen dat ondergoed niet lekker zit en niet past bij jouw wensen. Iedereen heeft namelijk zo zijn eigen voorkeuren als het aankomt op ondergoed. In dit artikel vertellen wij over de verschillende soorten heren onderbroeken en hoe deze wel of niet kunnen aansluiten op je wensen.

Losse Boxershorts

De eerste soort heren onderbroeken, zijn losse boxers ook wel ‘briefs’ genaamd. Deze boxer is erg luchtig wat voordelen geeft in de zomer. Een strak aangesloten boxer kan namelijk heet zijn waardoor je gaat zweten, bij een losse boxer is dit minder snel het geval.

Wat wel een nadeel kan zijn is dat de boxer duidelijk zichtbaar is wanneer je er strakke kleding overheen draagt. Dat komt omdat de losse boxer dan gevouwen wordt onder je kleding waardoor er stukken stof over elkaar heen vouwen. De gevouwen stukken zijn dan zichtbaar wanneer je een strakke broek draagt. Wanneer je een losse boxer draagt kun je het beste een losse broek dragen. In de zomer is dit wel zo fijn, aangezien dat enige verkoeling brengt ten opzichte van een strakke broek.

Boxershorts

De ‘gewone’ boxershorts, zijn boxershorts die wel aansluiten. Over het algemeen is een voordeel van deze variant dat het stevig zit. In deze strakkere boxershorts is er wel onderscheid tussen twee soorten:

  • Boxershorts met korte pijpen
  • Boxershorts met lange pijpen

Strakke boxershorts bieden meer ondersteuning dan de losse variant. Wat ook fijn is, is dat je het ondergoed onder je kleding niet ziet zitten. Wanneer je je benen graag wat extra ondersteuning wil bieden, kies je voor de boxershorts met lange pijpen en wanneer je liever wat meer verkoeling wil in de zomer kies je die met korte pijpen.

Slip

Een slip is de kleinste soort heren ondergoed van deze drie. Een slip heeft namelijk helemaal geen pijpen. Een slip sluit altijd nauw aan op de benen maar hoeft niet per se helemaal strak te zitten. Wat fijn is aan een slip dragen in de zomer, is dat het ondersteuning biedt, maar je hebt niet veel stof aan je lijf waardoor het niet te warm is. Daarnaast zie je een slip ook niet zitten onder je kleding. Wel kan het elastiek van een slip strak zitten, wat niet iedereen comfortabel vindt zitten.

Kwaliteit

In pasvorm en soort heren ondergoed heeft een ieder zijn eigen voorkeuren, maar kwaliteit is altijd belangrijk voor je eigen comfort. Een onderbroek van een slechte kwaliteit lubbert bijvoorbeeld snel uit waardoor je geen ondersteuning meer ervaart en wanneer je strakke boxers of slips van goede kwaliteit koopt, ademen deze beter. Een voorbeeld daarvan is Sloggi heren ondergoed. Het ondergoed van Sloggi is gemaakt van duurzame materialen die ten eerste comfortabel zitten en ten tweede is Sloggi ondergoed duurzaam. Je investeert dus wel in duurder ondergoed, maar uiteindelijk heb je er vele malen langer plezier van dan ondergoed van een lage kwaliteit. Zeker in de zomer is het vaak al oncomfortabel genoeg in de hitte en met goed heren ondergoed maak je het iets dragelijker voor jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *