Fashion

De baan op in comfortabele tennisrokjes

Het belangrijkste van je tennisrokje is dat je er goed in kan bewegen. Bij wedstrijden zijn er vaak regels waaraan tennisrokjes moeten voldoen, maar dat betekent niet dat je er niet trendy uit hoeft te zien. Dat hebben sterren als Maria Sharapova en Serena Williams wel bewezen. De tenniskleding heeft zich behoorlijk ontwikkeld sinds de tijd dat Victoriaanse dames in de 19de eeuw tennis speelden in hun lange rokken die over het gras sleepten. Of je nu van klassiek houdt of van een dames short, het kan allemaal tegenwoordig.

Waar moeten tennisrokjes aan voldoen?

De meeste vrouwen kiezen voor een rokje in plaats van een broek of een short. Het meest belangrijk is, dat jij je er goed in voelt. Het rokje moet comfortabel zitten en zorgen voor de juiste ondersteuning. Kies een rokje dat past bij je lichaam. Een goed rokje zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Let op een elastische tailleband en platte naden. Ook het materiaalgebruik is belangrijk. Het juiste materiaal zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het sporten droog blijft en dat zweet op een goede manier wordt afgevoerd. Zachte stof voorkomt geïrriteerde plekken op je huid. Kies voor een rok met zakjes als je je telefoon of sleutels bij de hand wilt hebben. Dit is ook ideaal als je je rokje niet alleen draagt bij het tennissen, maar ook tijdens het hardlopen.

Tennisrokjes voor je hele team

Ben je op zoek naar teamwear om te dragen tijdens wedstrijden? Pasvorm is dan nog belangrijker. Het tennisrokje moet bij elk teamlid passen, ongeacht leeftijd of lichaamsbouw. Door te kiezen voor de beste materialen en zachte stoffen voelt iedereen zich comfortabel in dezelfde tennisrok. Laat de tegenstander maar komen, jullie stralen met jullie teamwear eenheid uit. Vergeet ook niet te kijken naar bijpassende shirts voor het hele team.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *