Fashion

ATO Berlin: Alles dat je wilt weten over dit kledingmerk

Het kledingmerk ATO Berlin is een modelabel dat 25 jaar geleden is opgericht, zoals de naam al zegt in Berlijn. De collectie van ATO Berlin bestaat uit verschillende sportieve jasjes, comfortabele truien, hippe jurken en retro topjes. De bijzondere details en de duurzame kwaliteit van de kledingstukken zorgen voor extra waarde. Waarde in de zin van duurzaamheid en een eerlijke prijs en kwaliteitsverhouding. Het merk heeft zowel dameskleding als hereenkleding in het assortiment. Zo is er voor ieder iets wils. Meer weten over de kleding van ATO Berlin? Lees hieronder dan verder.

Waaruit bestaat de collectie van ATO Berlin

De collectie van ATO Berlin bestaat dus uit diverse kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen. De stijl is overduidelijk retro, maar ook hippe en stoere prints die toch een elegante look hebben. De kleding wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan katoen, bamboe en lyocell. De productie vindt plaats in Portugal. Het kledingassortiment bestaat uit T-shirts, longsleeves, polo’s, pullover, truien, jassen, rokken, jurken, jeans, pantalons en leggings.

Ook heeft het merk diverse sportjasjes voor dames en heren. Deze items zijn erg populair. Dit geldt ook voor de retro poloshirts voor heren met grafische prints of ethno-patronen. De broeken in lange maten zijn ook erg populair en voor veel mensen vooral erg handig. Het merk ATO Berlin heeft ook een speciale lijn, genaamd ATOrganic. Met deze lijn gaat ATO net even een stapje verder naar de wil om duurzaam, eerlijk en biologisch te produceren. In deze collectie zijn de kledingstukken comfortabel en stijlvolle basics die super zacht aanvoelen.

Voordelen van organic

Het gebruik van organisch katoen is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jezelf om het te dragen. Organic kleding is namelijk zachter van structuur en ademt daarom ook beter. De kleding zit daardoor ook lekkerder. Ook wanneer je last heb van allergie zijn organische kleren een uitkomst. Niet-biologische kleding omvat namelijk vaak het gebruik van kunstmatige kleurende chemicaliën. Bij biologische kleding wordt dit proces niet toegevoegd. Biologische kleding gaat ook langer mee dan niet-biologische kleding ook dit is natuurlijk een groot voordeel. De kwaliteit is namelijk beter, waardoor ook kleuren langer mooi blijven en je de kleding langer kunt dragen.

ATO Berlin kleding

De kleding van ATO Berlin is dus kleding met een lange levensduur. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat dus lang mee gaat. Ook zitten de kleren niet alleen prettig, maar zijn ze dus ook nog eens duurzaam. Zo draag jij ook een steentje bij aan een meer milieuvriendelijke levensstijl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *