Fashion

3 tips voor het vinden van de perfecte schoen voor een bruiloft

Een Bruiloft! Een feestelijke dag waarop we er tip top uit willen zien. Er is een bruidsfotograaf aanwezig en je wil natuurlijk wel mooi op de foto’s staan. Voor het gemiddelde feest of uitje al een hele onderneming om het mooiste paar onder jouw outfit te kiezen, maar voor zo’n grote dag wil je enkel perfectie. Wordt het een paar pumps? Of wordt het een platte schoen? Schoenenwinkel Rosmalen geeft vrijblijvend tips.

Zorg dat de schoen bij de jurk past

Het spreekt natuurlijk voor zich, maar misschien toch wel het belangrijkste bij de outfit. Heb je gekozen voor een floor-length, dan is een pump vaak mooier omdat bij een open schoentje alleen je tenen onder de jurk uitpiepen. Bij een tea-length of cocktailjurk kun je wat meer uitpakken, omdat de schoenen dan volledig zichtbaar zijn.

Comfort

Hoe moet jij van deze dag genieten als je niet eens van je schoenen kan genieten? Don’t be scared… dit betekend niet meteen dan je een instapper met steunzool moet gaan dragen. Kies voor pumps of sandalen met een lage hak of brede blokhak. Mocht je toch voor flinke hakken kiezen dan is het verstandig om een alternatief paar hakken mee te nemen. Essentieel bij elk model is de binnenzool. Een goed gevormde binnenzool, bij voorkeur van leer, met voldoende demping kan je voetjes redden tijdens een lange dag.

Kleur

Het is een feestelijke dag dus kies voor kleur! Rood, groen, blauw, geel, paar noem het maar op… Kleurrijk is the way to go. Ja kan er zelfs een (sier)bloem op plakken voor extra effect. Zorg natuurlijk wel dat het past bij de dresscode.

Kies voor kwaliteit

Schoenenwinkel Rosmalen biedt kwalitatief goede schoenen waar de aspecten van style, comfort en color goed terugkomen. Sazoo wil uitsluitend het beste voor zijn klanten en steekt moeite en tijd in het zoeken van het perfecte paar voor de perfecte dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *