Beauty

Wat zijn de must-have beauty verzorgingsproducten voor dit seizoen?

Als vrouw ben je veel met je uiterlijk zoals je haar en huid bezig. Niet zo gek dus dat wij dames een grote interesse in verzorgingsproducten zoals make-up, luchtjes, shampoo’s en andere beauty items hebben. Het lezen van glossy’s en het surfen op internet helpt ons dan ook goed bij het vinden van nieuwe beauty musthaves.

 

Toch blijft het altijd lastig en worden we overspoeld met reclames van allerlei bedrijven met hun nieuwe producten. Daarnaast wordt het ook niet makkelijker door het feit dat ze allemaal claimen de beste en of uniek te zijn. Hoe kom je er nu echt achter wat de trending producten zijn, of het bij je past en wat er allemaal nieuw op de markt is.

 

Natuurlijk kun je elke week naar de Etos, Kruidvat, Mac store en of de Douglas gaan om daar de nieuwe beauty items te checken. Maar er is een leukere, makkelijkere en goedkopere manier. Namelijk door je aan te melden bij een zogeheten beautybox.

Beautyboxen & Make-up abonnementen

 

Deze abonnementsdiensten zijn ideaal om op een leuke en erg goedkope manier nieuwe cosmetica te ontdekken. Enkele voorbeelden van deze beautybox abonnementen zijn: Styletone, Goodiebox, Dutble Box, en bijvoorbeeld de Lookfantastic Make-up box uit Engeland. Allemaal bieden ze min of meer hetzelfde concept aan. Waarin de inhoud natuurlijk wel erg van verschilt. 

 

Zo heeft Dutble ook regelmatig trendy sieraden en accessoires in hun box zitten, en is Goodiebox weer een van de populairste met echte full size producten. Het leuke is dat zo’n box maar een fractie kost van wat je normaal voor deze verzorgingsproducten in de winkel zou betalen. Deze bedragen liggen zo rond de € 30,- afhankelijk van de box. Maar ligt de winkelwaarde vaak rond de 100,- of zelfs nog hoger. Hoe dit precies werkt en welke er allemaal zijn lees hier op deze website over beautyboxen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *