Beauty

Een ring kopen in 2020: de trends

Een ring is een sieraad dat altijd goed in de smaak valt. Of je er nu één voor jezelf koopt of een ring cadeau geeft, vrouwen dragen nu eenmaal graag een ring. Of ringen. Een trend in 2020 zijn bijvoorbeeld meerdere ringen om één vinger of een hand. Een ring kopen kan soms nog een lastige keuze zijn tussen al die mogelijkheden die er zijn. Plus je wilt natuurlijk ook mee gaan met de laatste trends op het gebied van ringen. In deze blog vertellen we je daarom de trend van ringen in 2020. Een ring kopen wordt zo een stuk makkelijker.

Grote opvallende ringen

Eén van de trends in 2020 zijn grote dingen. Echte eyecatcher die meteen in het oog zal springen. Een compliment ontvangen gaat zeker gebeuren wanneer jij een mooie opvallende ring draagt. Voornamelijk een grote ring met een edelsteen of meerdere edelstenen. Ook ringen met mooie details en figuren of juist heel minimalistische ringen die heel robuust zijn vormgegeven.

Een grote ring valt natuurlijk meer op dan een kleinere ring. Het is ook iets persoonlijks of deze trend bij jou past. Voor een avondje uit of een zomerse avond is het natuurlijk leuk om wat extra op te vallen. Een grote opvallende ring zou dan een perfecte optie kunnen zijn.

Boho ringen

Boho ringen zijn ook super opvallend en passen daarom perfect bij de trens van 2020, namelijk grote ringen. Een boho ring kopen zorgt voor extra uitstraling bij je outfit. De boho ringen hebben een echte eigen stijl.  De bohemian vrouwen combineren het liefst al deze boho ringen met elkaar, zodat een hele hand gevuld is (inclusief duim en pink) met mooie boho ringen. Deze ringen zitten overigens ook erg lekker, wat ook wel zo fijn is tijdens bijvoorbeeld warmere dagen.

Maansteen ringen

Ook maansteen ringen zul je in 2020 veel tegen komen. Dit type edelsteen is bezig met een enorme opmars binnen sieraden land. Een maansteen ring kopen lijkt ook op de trend van edelsteen ringen, alleen een maansteen is dus wel net een ander soort ring. Een maansteen is tenslotte een prachtig edelsteen door de zacht blauwe glans, maar vooral de betekenis doet het voor dragers het meest. De steen staat namelijk voor hoop, intuïtie en liefde.

Ringen met mooie inspirerende betekenis

Ideale cadeautjes om weg te geven, ringen met een betekenis. Net als de maansteen ring zijn er natuurlijk nog meer ringen die voorzien zijn van een mooie betekenis. Zo zijn er namelijk ook ringen die een verhaal met zich meedragen. Het fijne aan ringen met een betekenis of een verhaal is dat je dit voelt tijdens het dragen. De symboliek (die iets voor jou betekent) draag je met je mee en kan je gedurende het dragen kracht of positiviteit geven.

Er zijn in 2020 dus meerdere trends op het gebied van ringen. Uiteraard is het volkomen een eigen smaak of de trend ook bij jou past. Als je opzoek bent naar een ring kun je altijd de trends van deze blog meenemen in je beslissing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *