Beauty

Een nieuwe kapper kiezen: Hoe vind je de juiste kapper?

Voor elk soort haar is er weer een andere kapper nodig. Voor een kapsel met een model ben je natuurlijk op zoek naar een kapper die dit goed kan bijhouden. Wil je elke keer je haar verven dan weet je hoe belangrijk het is dat dit door een professional wordt gedaan. Als je alleen maar je haar wil bijpunten dan maakt het je misschien wat minder uit bij welke kapsalon je binnenloopt. Voor elk kapsel is een andere kapsalon weer geschikt.

Kapper voor jonge mensen

De eerste kapsalon is de trendy kapper, bij deze kapsalon weet je zeker dat je met een nieuw opvallend kapsel de deur uitloopt. Hier komen dan ook veel jonge mensen die nog niet zo gehecht zijn aan een bepaald kapsel. Bij de trendy kapper worden de nieuwste technieken gebruikt en loop je de deur uit met een trendy haarkleur. Er is wat lef voor nodig om bij deze kappers je haar te laten doen.

Naar de kapper als verwenmoment
Bij de kapsalon in Breda maak je een afspraak als je eenzelfde soort kapsel wil. Het personeel weet precies hoe ze je kapsel moeten knippen. Daarnaast maken ze tijd om je haar te verzorgen. Maak gebruik van uitgebreide behandelingen, verschillende kuurtjes en maskertjes. Er is hier optimale aandacht voor je en de prijzen zijn dan ook wat hoger dan bij de basic kapper en de trendy kapper.

De basic kapper

Dit is een kapsalon waar je heen gaat als je alleen maar even je puntjes wil bijwerken. Bij deze kapsalon word je snel geholpen sta je in een mum van tijd weer buiten. Bij deze kapperszaak is er geen uitgebreide verzorging maar daar ben je dan ook helemaal niet naar op zoek. Je haar is gezond en je bent helemaal tevreden met je kapsel. Het gaat je puur om het bijwerken van je puntjes.

Welke kapsalon is mijn kapsalon?
Misschien heb je al een idee welke van de drie nu het beste bij je passen. Is dat nog niet het geval dan zetten we het even voor je op een rijtje.
• Wil je altijd de nieuwste spullen en zie je er modieus uit omdat je de laatste trends in de gaten houdt. Lees je bladen als de Cosmopolitan en Avantgarda altijd met plezier en maken opvallende kleuren je vrolijk? Dan is de trendy kapper de kapper waar jij je helemaal thuis voelt.
• Vind je het belangrijk dat je haar er mooi en verzorgd uitziet. Wil je een kleur gebruiken in je haar die warm is en lang mooi blijft? Ben je gek op modieuze kleding en gebruik je graag duurdere make up? Als een bezoek aan de schoonheidsspecialiste en de kapper een uitje voor dan past de luxe kapsalon ontzettend goed bij je.
• Vind jij je haren niet zo belangrijk maar wil je het bijhouden omdat je weet dat dit goed is voor je haar? Als je geen uren bij de kapper wil doorbrengen dan is de basic kapper de kapper waar jij met plezier heen gaat.

Voor iedereen is dus weer een andere kapper geschikt. 

Het is natuurlijk mogelijk dat je om de één of andere reden een keer last krijgt van luizen. Deze beestjes zitten namelijk graag in schoon en verzorgd haar. Wanneer je veel op openbare komt zoals in de trein, bestaat de kans dat deze kleine beestjes verhuizen naar jouw haar. Maar er is ook een manier om dit te voorkomen. Wil je hoofdluis voorkomen? Bekijk deze website dan eens en zorg er voor dat je luizen niet in jouw haren zullen komen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *