Beauty

Een gezonde levensstijl, waar begin ik?

healthy food

Dat we gezonder kunnen leven weten we allemaal en dat gezond zijn goed voor je is weten we ook. Maar hoe kan je je levensstijl nou aanpassen zodat je gezonder leeft en een mooie uitstraling kunt creëren? In dit blog geef ik je een paar tips hoe je gezonder kan leven.

 

Voeding

Stap 1 is je voeding. Dit is het belangrijkste bij een gezondere levensstijl. Dit betekent niet dat je niks lekkers meer mag eten, het gaat erom dat het gezonder is en in mindere hoeveelheden. Je kan bijvoorbeeld beginnen met kleinere porties en dit verdelen over de dag. Dus in plaats van 3 grote maaltijden 4-5 kleinere maaltijden. Je lichaam heeft dan meer tijd om het te verteren en zal minder vetten op slaan.

 

Beweging

Dat we moeten bewegen weten we allemaal maar toch doen we het niet allemaal. Om gezonder te leven moet je er toch aan geloven. Met bewegen bedoelen we niet elke dag 2 uur aan de gewichten hangen want elke dag een blokje lopen is al genoeg om gezonder te leven. Elke dag 30 minuten lopen zal al voor veel voordelen zorgen. Probeer ook meditatie oefeningen thuis te doen voor ontspanning.

 

Sportschool

Een makkelijke manier van een gezondere levensstijl is om naar een sportschool te gaan. Voor een bepaald bedrag per maand heb je toegang tot veel verschillende sport apparaten die je helpen gezonder te leven. Je kan beginnen met 1x per week naar de sportschool en dit langzaam opbouwen. Dit is een grote stap naar een gezondere levensstijl.

 

Personal trainer

Mocht je nou een zetje nodig hebben om naar de sportschool te gaan kan je een personal trainer inhuren. Je betaalt hem/haar een bepaald bedrag en dan helpen ze je met een gezondere levensstijl. Ook helpen ze je vaak met een eetschema maken om je zo niet alleen in de sportschool te begeleiden maar om je ook thuis te helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *