4 plekken om je uiterlijk bij te houden

4 plekken om je uiterlijk bij te houden

26/06/2019 0 Door Redactie

Uiterlijk is voor velen een groot punt van aandacht, gelletjes hier, make-upjes daar.  Heel begrijpelijk allemaal je wilt jezelf goed voelen en vaak hangt dat deels af van wat anderen van je vinden. Veel mensen zeggen wel dat de meningen van anderen ze niks interesseert, maar niets is minder waar. Dus om jou op weg te helpen richting een verzorgd lichaam, geven we je 3 plekken om te bezoeken.

Richting de schoonheidsspecialist

Vrouwen hebben het er al te vaak over, maar bij mannen is het taboe. De schoonheidsspecialist? Veel te vrouwelijk… terwijl er eigenlijk niks mis is met het gaan naar de schoonheidsspecialist. Hij/zij weet nou eenmaal erg veel over de verzorging van je huid, reinigen, verzorgen, masseren… het hoort er allemaal bij. Door het regelmatig goed laten reinigen van de huis heb je minder kans op huidirritaties of huisproblemen zoals puistjes of jeuk.

Tandarts

Het klinkt heel erg voor de hand maar het gebeurt te weinig. 20% van de Nederlanders gaat namelijk niet jaarlijks naar de tandarts. Een goede tandverzorging is niet alleen nodig voor een goede uitstraling ook voor de gezondheid van je gebit. Niet goed genoeg poetsen kan voor gaatjes, ontstekingen en uiteindelijk tot het uitvallen van tanden zorgen. Door lange tijd niet goed te poetsen trekt je tandvlees namelijk terug tot dat de wortel op ten duur blood komt te liggen. Een goede tandarts is dan ook aan te raden om je goed advies te geven, die het beste voor jou wilt denk aan de bekende tandarts in Rotterdam.

Regelmatig naar de kapper

Het regelmatig bezoeken van de kapper is ook belangrijk. Meestal gaat men ongeveer elke 6 weken weer voor een knipbeurt. Na 6 weken begint het namelijk vaak weer dusdanig te zitten dat je niet goed je haar kan dragen zoals je het wilt.

Kleding

Je kleding is natuurlijk erg belangrijk om de juiste indruk te geven en is dan ook iets waar je echt aandacht aan moet besteden. Bekijk de kledingtrends zoals destroyed jeans om mee te gaan met de tijd.